Revitalizační organický substrát 50l PREMIUM Zobrazit větší

Revitalizační organický substrát 50l PREMIUM

C38.2020269.0031

8594019503871

RAŠELINA SOBĚSLAV

Nový produkt

10 ks

Skladem

219,00 Kč s DPH

180,99 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Revitalizační organický substrát 50l PREMIUM

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Zaslat dotaz
Nakupujte hned, plaťte později.
Bez poplatků.

Platím PAK

Parametry

MJ ks

Více informací

Vyvinuto ve spolupráci s Mendelovou univerzitou po dlouhodobém výzkumu. Revitalizační organický substrát je vyroben ze směsi vrchovištních rašelin různého stupně rozložení, z oplodí kokosových ořechů, kůrového kompostu, minerálního vícesložkového hnojiva s dlouhodobým uvolňováním dusíku, vododržných minerálů a rašelinového extraktu s přídavkem mořské řasy a jemně mletého dolomitického vápence.

Co substrát obsahuje a čím je výjimečný

Vododržné minerály – díky své nasákavosti přijímají větší množství vody a živin, které v období sucha pozvolně uvolňují zpět do půdy. Rostliny tak získají vláhu a výživu i v nepříznivé době a jsou mnohem odolnější před

negativními vlivy, jako jsou například choroby.

Dlouhodobá hnojiva – uvolňují živiny postupně v průběhu celé vegetace.

Rašelinový extrakt s mořskou řasou – díky huminovým látkám rostliny rychleji a efektivněji přijímají výživu, která je nutričně navíc obohacená o mořskou řasu.

Benefity:

účinné zadržování vody a její pozvolné uvolňování podle potřeb rostlin

omezuje negativní působení rostlinných chorob

podporuje zakořeňování rostlin

lepší příjem živin rostlinami

Použití:

Revitalizační organický substrát je určen zejména pro pěstování zeleniny na venkovních záhonech, které jsou ohroženy působením sucha, kde svojí strukturou pomáhá k zadržování vody v půdním profilu. Substrát se přidává do záhonů při jeho jarní či podzimní přípravě v dávce cca 1:1 s místní zeminou. Substrát je vhodný k výsadbě ovocných i okrasných stromů a keřů, mimo keře kyselomilné. Substrát podporuje ujímavost dřevin, v prvních letech podporuje nutriční poměry stanoviště, zvyšuje obsah organických i huminových látek v půdě a díky vododržné složce usnadňuje přísun vody ke kořenům.