Podzimní výživa 0,5kg HORTILON Zobrazit větší

Podzimní výživa 0,5kg HORTILON

C38.2091628.0031

8594019501587

RAŠELINA SOBĚSLAV

Nový produkt

2 ks

Skladem

96,00 Kč s DPH

79,34 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Podzimní výživa 0,5kg HORTILON

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Zaslat dotaz
Nakupujte hned, plaťte později.
Bez poplatků.

Platím PAK

Parametry

MJ ks

Více informací

Hnojivo zajišťuje vyváženou podzimní výživu všech druhů trávníků a dalších víceletých rostlin. Nízký obsah dusíku a vysoký obsah draslíku (NPK (+MgO) 6 – 12 – 36 (+2) + ME) podporuje ukončení růstu rostlin a vyzrávání rostlinných pletiv. To zajišťuje dobrou odolnost rostlin proti nepříznivým vlivům zimy a vytváří vhodné předpoklady pro úspěšné přezimování.

Benefity:

vysoký obsah draslíku podporuje vyzrání pletiv

zlepšuje přezimování rostlin

100 % rozpustnost

živiny včetně mikroprvků v~chelátové podobě jsou pro rostliny přítomny ve snadno přijatelné a vysoce účinné formě obal zabraňující zvlhnutí hnojiva

Použití:

Hnojivo je vhodné pro podzimní výživu trávníků, okrasných a ovocných dřevin, trvalek, růží.

Dávkování:

Roztok připravíme rozmícháním 10 g hnojiva (1 odměrka) v 10 l vody. Doporučená spotřeba roztoku je 10 l na 5 m2 pěstební plochy. Hnojivo je vhodné též k přihnojování na list formou postřiku nebo zálivky v~dávce 5 g hnojiva (1/2 odměrky) na 10 l vody.

Doba aplikace: hnojivo aplikujeme na trávníky - 2-3 zálivky ke konci vegetace, okrasné dřeviny - 1x týdně od poloviny srpna do poloviny září, růže - 2 zálivky ke konci vegetace, ovocné stromy a keře (stávající výsadba) - 2 zálivky ke konci vegetace, jahody (stávající výsadba) - 2 zálivky v~srpnu