Hořká sůl 1kg HORTUS Zobrazit větší

Hořká sůl 1kg HORTUS

C38.2071354.0031

8594019500382

RAŠELINA SOBĚSLAV

Nový produkt

2 ks

Skladem

72,00 Kč s DPH

59,50 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Hořká sůl 1kg HORTUS

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Zaslat dotaz
Nakupujte hned, plaťte později.
Bez poplatků.

Platím PAK

Parametry

MJ ks

Více informací

Hořká sůl je nejvhodnější rychle působící a bezezbytku rozpustné hnojivo, které odstraňuje nedostatek hořčíku - důležitá živina všech zahradních plodin, tj. zeleniny, ovoce i okrasných rostlin. Hořká sůl je hnojivo, jehož použití není časově omezeno.

Benefity:

rychle působící hnojivo

snadná manipulace

použití není časově omezeno

Použití:

Toto hnojivo odstraňuje reznutí jehlic jehličnanů a jiné nedostatky okrasných i ovocných dřevin a trvalek, které způsobuje nedostatek hořčíku. Používá se jak v pevném stavu do půdy, tak i rozpuštěné ve vodě (k zálivce ke kořenům nebo postřiku na list).

Dávkování:

Aby rostliny netrpěly nedostatkem hořčíku, doporučujeme stejnoměrně rozhodit asi 50 g/m2 a lehce zapravit do půdy (tato dávka je dostačující pro malé stromky a keře). Pro větší zahradní stromy a rostliny, stejně tak jako pro jehličnany vyšší než 2 m, lze dávku zvýšit až na 200 g/m2. Pro zálivkové hnojení (ke kořenům) doporučujeme dávku 8 - 20 g na 1 litr vody. Pro listové hnojení (postřikem na list) doporučujeme dávku 5 - 15 g na 1 litr vody. Zálivku nebo postřik provádíme v ranních nebo večerních hodinách, kdy sluneční záření není tak silné. Při silných příznacích nedostatku hořčíku může být uvedené dávkování až zdvojnásobeno.

Doba aplikace: použití není časově omezeno