Probiotika pro pokojové rostliny 250ml WEIKI Zobrazit větší

Probiotika pro pokojové rostliny 250ml WEIKI

C57.N04POKOJOVE.0048

8594199300277

WEIKI

Nový produkt

2 ks

Skladem

265,00 Kč s DPH

219,01 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Probiotika pro pokojové rostliny 250ml WEIKI

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Zaslat dotaz
Nakupujte hned, plaťte později.
Bez poplatků.

Platím PAK

Parametry

MJ ks

Více informací

Probiotika pro pokojové rostliny, 250 ml

Přírodní probiotika podpoří růst i kvetení a zlepší celkovou kondici pokojovek. Zlepší využití živin z hnojiva a posílí kořenový systém. Užitečné neboli probiotické bakterie také květinám pomohou lépe snášet stres, urychlí jejich regeneraci a potlačí patogeny. Zvýší kvalitu půdy i její schopnost zadržet vodu a živiny. Výsledkem budou zdravější rostliny, větší listy a krásnější květy. Pro ekologické i konvenční pěstování, bez GMO, vědecky testované účinky.

Dobře poslouží například fíkusu, orchideji, monsteře, begonii, palmě, kaktusu, sukulentu a dalším pokojovým rostlinám.

Co jsou probiotika pro pokojové rostliny a jak fungují?

Pokojové rostliny se moc neliší od nás. V lidském těle žijí miliardy mikroorganismů s obrovským vlivem na naše zdraví, odolnost i pohodu. Totéž platí pro rostlinnou říši. I v těle rostlin žijí miliardy neviditelných užitečných pomocníků. Kořeny jsou ponořené do půdního bakteriálního světa, který pokojovým rostlinám pomáhá přijímat živiny, růst, kvést, přizpůsobit se změnám a chrání je před nemocemi i stresem. Za to pokojové rostliny užitečným bakteriím servírují potravu v podobě cukru z kořenových výměšků.

Užitečných bakterií ale bývá z různých důvodů málo a všude číhají patogeny, které mohou mít na pokojovou rostlinu devastující vliv. Probiotika weiki se sedmi kmeny pečlivě zvolených, vzájemně se podporujících užitečných bakteriálních kmenů se postarají o to, aby bylo užitečných bakterií zase dost, vaše pokojovky dokázaly odolat patogenům a aby skvěle prospívaly a krásně kvetly.

Posílením tábora užitečných bakterií zkrátka pokojovým rostlinám zajistíte snazší život. Výsledek? Lepší zdraví rostlin a více květů.

Jak weiki pro pokojové rostliny používat?

Je to úplně jednoduché. Vyndejte lahvičku z tuby,

protřepejte a jedno víčko roztoku weiki vlijte do konvice se sedmi litry vody. Zamíchejte a hotovo. Pokojové rostliny zalijte nebo jim dopřejte probiotickou spršku přímo na listy a květy.

Dávkování můžete upravit podle potřeby. Zálivku nebo postřik opakujte asi jednou za 10 až 14 dní.

Pro představu: Z jedné lahvičky probiotik můžete namíchat až 250 litrů zálivky.

Viditelné výsledky se objeví už po třetí až čtvrté zálivce nebo postřiku. Pokojové rostliny budou celkově vitálnější a budou více kvést.