Okenní šroub 7,5x152 TORX turbošroub Zobrazit větší

Okenní šroub 7,5x152 TORX turbošroub

C18.07165.0015

1234567890258

Nový produkt

41 ks

Skladem

9,80 Kč s DPH

8,10 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Okenní šroub 7,5x152 TORX turbošroub

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Zaslat dotaz
Nakupujte hned, plaťte později.
Bez poplatků.

Platím PAK

Parametry

MJ ks

Více informací

Turbo šroub s plochou hlavou je speciální okenní šroub od výrobce Den Braven. Je vyroben z galvanicky pozinkované oceli pro vyšší odolnost vůči korozi. TURBO šroub se používá především při kotvení rámů oken a dveří do konstrukce domu. Kotvení probíhá bez hmoždinky a je možné do stavebních materiálů jako je beton, pórobeton, tvárnice, plné i duté cihly nebo kámen. Po zašroubování vzniká pevný spoj bez pnutí a šroub nedeformuje rám dřevěných, plastovách ani hliníkových oken či dveří. Hladký povlak umožňuje snadnou montáž. Šroub má plochou zápustnou hlavu s hlubokou TORX drážkou. Pro montáž doporučujeme předvrtat vrtákem o průměru 6 mm.

Prodej turbo šroubů s plochou hlavou Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.