Substrát s vermikompostem pro zeleninu 50 l PREMIUM Zobrazit větší

Substrát s vermikompostem pro zeleninu 50 l PREMIUM

C38.2020216.0031

8594019502751

RAŠELINA SOBĚSLAV

Nový produkt

6 ks

Skladem

199,00 Kč s DPH

164,46 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Substrát s vermikompostem pro zeleninu 50 l PREMIUM

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Zaslat dotaz
Nakupujte hned, plaťte později.
Bez poplatků.

Platím PAK

Parametry

MJ ks

Více informací

Substrát s vermikompostem pro zeleninu je pro vaši zeleninu to nejlepší na trhu. Je vyroben ze směsi kvalitních rašelin (vrchovištního, přechodového a slatinného typu), vermikompostu (vysoce kvalitní organické hnojivo vyrobené z trusu žížal) a organických vícesložkových hnojiv se stopovými prvky.

Benefity:

• obsahuje vermikompost - kvalitní živočišné hnojivo z trusu žížal

• vysoký podíl biologicky aktivních látek a huminových látek pro podporu růstu a vývoje

• unikátní složení zajištuje zkrácení vegetačního období (dřívější sklizeň), zvyšování násady kvetů a urychlení dozrávání plodů

• obsahuje 2 typy unikátních organických hnojiv od renomovaného výrobce, která jsou vyrobena z širokého spektra vstupních surovin, čímž je zajištěno pozvolné a dlouhodobé uvolňování živin a díky patentované technologii mikrogranulace je dosaženo dokonalého a rovnoměrného rozptýlení hnojiva v~substrátu

• vhodný pro ekologické pěstování

Použití:

Substrát s vermikompostem pro zeleninu je určen zejména pro pěstování rajčat, paprik, okurek, ale i jiné zeleniny (listové, kořenové, cibulové) a to jak na záhonech a ve sklenících, tak i v pěstebních nádobách (truhlících, květináčích apod.)