Napáječka závěsná 1l s niplem a kolínkem Zobrazit větší

Napáječka 1l s niplem a kolínkem závěsná

C07.1092.0007

1234567892023

Nový produkt

3 ks

Skladem

158,00 Kč s DPH

130,58 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Napáječka 1l s niplem a kolínkem závěsná

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Zaslat dotaz
Nakupujte hned, plaťte později.
Bez poplatků.

Platím PAK

Parametry

MJ ks

Více informací

Napáječka závěsná 1 litr s niplem a kolínkem, made in Germany

Automatická napáječka s niplem  k zavěšení, německá výroba. Plastová láhev s víkem o objemu 1l je částečně průhledná, takže je vidět hladina vody. Je obdélníkového tvaru, s víkem, takže jde ruku vložit do láhve k vyčištění ( u čtyřhranných ruku do láhve nevložíte). Tato napáječka je velmi oblíbená, a to proto, že voda z láhve vyteče všechna, zvláště, když jsou ve vodě vitaminy, minerály, prevence, nebo léky proti kokcidioze, a to je velmi důležité. U jiných typů napáječek králík nevypije celý obsah vody.

Uprostřed nerezového niplu napáječky je čidlo, které propouští vodu, králík jej olizuje a tak pije. Zavěšuje se na dvířka kotce tak, aby pil s mírně zvednutou hlavičkou, ne skloněnou. V teplých dnech přidáváme do vody Acidomid, který dezinfikuje vodu a prodlužuje dobu použitelnosti, navíc je proti všem bakteriálním nemocem - včetně kokcidiozy. Acidomid není lék, ale prochází do střev, kde silně potlačuje rozvoj kokcidijí , a to jedině, když jej podáváme do pití každý den, nebo každý druhý den a pravidelně. Velkou chybou je nepodání acidomidu např. 5 a více dnů, kdy se rozmnoží kokcidie. 

Rozměry: šířka 7,5 cm, výška lahve 18,2 cm + nipel 2,5 cm; délka 10,5 cm - obsah 1,0 l