Mininakladač HYSOON 380 TYP 01 - kolový, ovládání L+P, zubové čerpadlo 2 vývody

C31.945817.2000

HYSOON

Nový produkt

  

dodání do 4 měsíců

Více informací

MOŽNO udělat PŘEDOBJEDNÁVKU

296 450,00 Kč s DPH

245 000,00 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Mininakladač HYSOON 380 TYP 01 - kolový, ovládání L+P, zubové čerpadlo 2 vývody

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Zaslat dotaz
Nakupujte hned, plaťte později.
Bez poplatků.

Platím PAK

Parametry

MJ ks

Více informací

SMYKEM ŘÍZENÝ NAKLADAČ HYSOON 380 TYP 01

ovládání jízdy na 2 joysticky L+P,   2-vývodové hydraulické čerpadlo

 

 

Základní charakteristika:

TYP 01 je v základním provedení primárně určen pro nakládku, převoz a vykládku materiálu. Nakladač je vybaven 2-vývodovým hydraulickým čerpadlem. Mininakladač je schopný pracovat běžně s příslušenstvím, na které stačí 2-vývodové čerpadlo. Patří mezi ně víceúčelovými lžíce všeho druhu, dále přídavné příslušenství, které pracuje na místě. Můžete připojit vrtací soupravu, frézu na pařezy, štípač na dřevo, podkop. Pracovní výkon mininakladače je stejný jako u ostatních typů HYSOON 380.

Obsluha stroje:

Nakladač má jednoduchý způsob ovládání, který je navržen jak pro zákazníky zvyklé na ovládání L+P strana, tak pro zákazníky začátečníky. Levý joystick ovládá řízení levé stany, pravý pravé strany. Levý joistick ovládá také naklápení lžíce, pravý joystick ovládá zdvih ramene. Způsob ovládání je snadno zvládnutelný i pro naprostého laika. Obsluha stroje stojí na zadní vyklápěcí plošině, stroj je tedy rychle přístupný na ovládání a jízdu.

Plusové parametry:                                                       

Výhodou stroje je malá hmotnost ( např. pro převoz), malé rozměry a velká škála příslušenství, které je snadno vyměnitelné během chvilky. Pohon všech kol umožňuje stroji pracovat v různých terénech a to s velmi dobrým efektem průjezdnosti a s plně naloženou lžící jej nepřekvapí ani silné stoupání v terénu. HY380 je k dispozici s různými druhy pneumatik a to dle vašeho přání. Standardně jsou osazeny záběrové pneumatiky s tzv. hokejkovým dezénem. Tyto pneumatiky jsou určeny  do bláta a nečistot. Můžeme na přání zákazníka osadit pneumatiky na hladký běh, které pomáhají snižovat škody na trávě. Také je možno osadit tuhé pneumatiky významně odolné proti opotřebení na betonu. Také je možné pomocí užších disků kol zúžit stroj tak, aby se vešel pohodlně do dveří v budově o průjezdné šířce 120cm. 

Praktické využití:    

Pro HY380 je k dispozici několik druhů přídavných zařízení a tím je mini-nakladač použitelný pro různé pracovní činnosti. K TYPU 01 můžete použít  základní lžíci, dále lžíci 4v1, lžíci na kameny, prodlouženou hydraulickou lžíci, vidle na palety s nosností až 450kg , rozrývač, rovnací brány, hydraulickou čelní úhlovou radlici, frézu na pařezy, vrtací soupravu s vrtáky 150, 300 a 600mm, podkopové zařízení. Stroj tedy můžete použít třeba i jako mini bagr.

Výbava:               

Na  přístrojové desce jsou všechny základní prvky ovládání , dále všechny potřebné provozní ukazatele a je zde umístěna také zásuvka 12V.Samozřejmostí jsou reflektory, klakson, uzamykatelné víčko tankování benzínu a uzamykatelná kapota.

Při koupi:

Ke stroji při koupi obdržíte údržbový balíček s pákovou maznici, plastový kufřík s nářadím, náhradní ozubený řemen a samozřejmě manuál v českém jazyce. Doprava stroje a přílušenství k vám je zdarma.

Servis:

Poskytujeme záruční i pozáruční servis na našem odborném servisním středisku v Jindřichově Hradci. V případě potřeby máme náhradní díly HYSOON 380 potřebné k okamžité opravě skladem. Disky, pneumatiky nebo celá kola a pásy máme pro vás k dispozici a k okamžitému použití.

Motor Briggs & Stratton Profesionál Vanguard 23HP - 627ccm Maximální výška výklopu (H1) 1488 mm
Palivo / nádrž benzín BA95 / 25 litrů Maximální vzdálenost výklopu (E) 348 mm
Jmenovitý výkon 17,1 KW (23HP) Maximální úhel vyklopení (α3) 30°
Otáčky motoru (ot/min.) 3600 Úhel lopata/zem (α2) 25°
Hlučnost (dB) <95 Zadní nájezdový úhel (α1) 11°
Hydraulický systém 2-vývodové čerpadlo - 25 l/min
Celková výška (H) 1233 mm
Hydraulický tlak (Mpa) 17 Světlá výška nad vozovkou (F) 118 mm
Zvednutí lopaty (s) 4,27 Rozvor (L1) 636 mm
Pracovní zátěž (kg) 400 Délka bez lopaty (L3) 1752 mm
Objem základní lopaty (m3) 0,15 Celková šířka (W) 1160 mm
Maximální zvedací síla (kg) 450 Šířka lopaty (B)  980 mm
Pojezdová rychlost (km/h) 0–5,5 Celková délka s lopatou (L)  2206 mm
Hmotnost (kg) 890 Poloměr otáčení (R) 1307 mm
Maximální pracovní výška (H2) 2143 mm