Lepidlo vteřinové, CARTELL, 3g Zobrazit větší

Lepidlo vteřinové, CARTELL, 3g

C01.165630.0001

8595035711110

Nový produkt

12 ks

Skladem

12,00 Kč s DPH

9,92 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Lepidlo vteřinové, CARTELL, 3g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Zaslat dotaz
Nakupujte hned, plaťte později.
Bez poplatků.

Platím PAK

Parametry

MJ ks

Více informací

Kvalitní univerzální kyanoakrylátové (sekundové) lepidlo v blistrovém balení. Vlastnosti a výhody bezbarvé, čiré vysoce kvalitní kyanoakrylátové lepidlo pro okamžité použití vytvrzuje vzdušnou vlhkostí dobře provedený uzávěr zajišťuje výbornou ochranu lepidla při správném uzavření tuby lepidlo nevysychá, netvrdne, špička se neucpává – možnost vícenásobného použití

Použití: sklo, keramika, dřevo, kov, guma, plasty nelze lepit PE, PP a teflon.

Způsob nanášení: Přímo z tuby.

Pokyny pro lepení: Lepidlo nanést v tenké vrstvě, lepené plochy ihned spojit a cca 5 sekund držet přitlačené k sobě. Upozornění:Lepidlo nesmí přijít do styku s kůží. Obsahuje kyanoakrylát, v okamžiku slepí kůži i oční víčka. Při styku s vodou vytvrzuje velmi rychle. Při slepení pokožky velmi jemně, třecími pohyby s pomocí mýdlové vody, jemně odlepte. Při slepení víček postupujte velmi jemně a nenásilně a s pomocí mýdlové vody velmi šetrně otvírejte víčka. Kteroukoliv část povrchu těla slepenou tímto lepidlem NIKDY NEODTRHÁVEJTE NÁSILÍM! Vyhledejte lékařskou pomoc. Při podráždění dýchací sliznice vyvést postiženého okamžitě na čerstvý vzduch.

Pracovní místnost je třeba dostatečně větrat.

Při práci s tímto lepidlem se nesmějí používat gumové, PVC, nebo nylonové rukavice.