Kapsičky pro kočky treska a sardinky FELIX 4x85g Zobrazit větší

Kapsičky pro kočky s omáčkou treska a sardinky FELIX 4x85g

C19.447286.0016

7613039777961

Nový produkt

9 ks

Skladem

69,00 Kč s DPH

61,61 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Kapsičky pro kočky s omáčkou treska a sardinky FELIX 4x85g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Zaslat dotaz
Nakupujte hned, plaťte později.
Bez poplatků.

Platím PAK

Parametry

MJ ks

Více informací

FELIX® Sensations® Sauces je řada neodolatelných krmiv vyrobených z kvalitních surovin, které výtečně vypadají, voní a samozřejmě lahodně chutnají vaší kočce. Každé krmivo FELIX Sensations Sauces obsahuje křehké kousky pro potěšení vaší kočky servírované v různě ochucených omáčkách pro mimořádnou chuť a lákavou vůni. Zároveň jsou zdrojem omega-6 mastných kyselin a mají správnou kombinaci vitamínů, aby udržely vaši kočku plnou energie a připravenou k uličnictví! Jsou plná dobrot a uspokojí 100 % denních potřeb vaší kočky, když jsou podávána podle krmného návodu. To není všechno! FELIX Sensations Sauces jsou dostupné v celé řadě kombinací chutí v neodolatelných omáčkách! Takže pokud máte to štěstí mít tak senzační kočku jako je FELIX, uspokojte každý den její lásku po rozmanitosti s krmivem FELIX Sensations Sauces! FELIX je prostě neodolatelný!

100% kompletní a vyvážené
Vitamíny D a E
Zdroj omega-6 mastných kyselin
Bez přidaných umělých konzervantů.

Kompletní krmivo pro dospělé kočky. Přizpůsobeno i pro sterilizované / kastrované kočky.

Složení

S treskou v omáčce s rajčaty: maso a výrobky živočišného původu* (14 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb (treska 4 %), zeleniny (0,9 % sušených rajčat, odpovídá 8,1 % rajčat v omáčce), minerální látky, cukry, Se sardinkami v omáčce s mrkví: maso a výrobky živočišného původu* (14 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb (sardinky 4 %), minerální látky, zeleniny (0,7 % sušené mrkve, odpovídá 6,3 % mrkve v omáčce), cukry, *kousky: 42 % masa a výrobků živočišného původu