Plantík na petunie 500ml Zobrazit větší

Plantík na petunie 500ml

C58.66172.0049

8595078516154

Nový produkt

2 ks

Skladem

98,00 Kč s DPH

80,99 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Plantík na petunie 500ml

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Zaslat dotaz
Nakupujte hned, plaťte později.
Bez poplatků.

Platím PAK

Parametry

MJ ks

Více informací

Charakteristika:
Vícesložkové hnojivo NPK se sírou, hořčíkem a stopovými prvky v chelátové formě (železem, bórem, manganem, molybdenem, mědí a zinkem) určené k základnímu hnojen, ale i k přihnojování během vegetace.

Chemické a fyzikální vlastnosti:
Celkový dusík rozpustný ve vodě jako N - 7,1%, fosfor rozpustný ve vodě jako P2O5 - 3,9%, draslík rozpustný ve vodě jako K2O - 4%, hořčík rozpustný ve vodě jako MgO - 0,2%, bór rozpustný ve vodě jako B - 0,01%, železo v chelátu EDTA rozpustné jako Fe - 0,03%, měď je v chelátu EDTA rozpustná ve vodě jako Cu - 0,002%, molybden v chelátu EDTA rozpustný ve vodě jako Mn - 0,001%, Mangan v chelátu EDTA rozpustný ve vodě jako Mn - 0,01%, Zinek v hcelátu EDTA rozpustný ve vodě jako Zn - 0,003%.

Rozsah a způsob použití:
PLANTÍK PRO PETUNIE A SURFINIE je plné kapalné hnojivo se stopovými prvky v chelátové formě určení ke hnojení vybraných balkonových rostlin, jako jsou petunie či surfinie, které mají zvýšený nárok na železo. Aplikuje se zálivkou půdy, při přihnojování během vegetace.

Doporučené dávkování:
Pravidelné hnojení během vegetace každých 14 dnů 1 uzávěr(15ml) do 3l vody. Doporučené dávkování je pouze orientační, vždy je nutné dbát na aktuálné potřebu rostlin.
Vydatnost: až 100l hnojivé zálivky.
Přednosti PLANTÍKA: Vyvážené širokospektrální NPK hnojivo, zabezpečující optimální příjem makro a mikroprvků. Vzhledem ke kapalné formě velmi jednoduchá aplikace.
Skladování: Skladujte v suchu, v originálních obalech odděleně od potravin. Výrobek uchovávejte mimo dosah dětí.
Pokyny pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci: Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovavejte odděleně od potravin, nápojů a krmiv.
Při styku s kůží: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla.
Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.
Při náhodném požití: Vypláchněte ústa a vypijte asi 0,5l vody.
Likvidace obalů: Prázdné obaly ukládejte s komunálním odpadem, nespalujte!
Doba použitelnosti: neomezená
Obsah balení: 500ml