Hnojivo Start - forte BIOM 500g Zobrazit větší

Hnojivo Start - forte BIOM 500g

C58.149.0049

8595078500856

Nový produkt

1 Položka

Skladem

175,00 Kč s DPH

144,63 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Hnojivo Start - forte BIOM 500g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Zaslat dotaz
Nakupujte hned, plaťte později.
Bez poplatků.

Platím PAK

Parametry

MJ ks

Více informací

Krystalické ES hnojivo, vodorozpustné a určené pro rychlejší start v počátečním růstu a dále v produkčním období rostlin, použitelný pro zeleninu, okrasné rostliny včetně balkonových, cibuloviny, drobné ovoce i ovocné stromy, zamezuje žloutnutí listů. Hnojivo je rychle účinné a způsobuje nárůst zelené hmoty.

Rozsah a způsob použití:
a) pro mladé a pokojové, balkonové i venkovní rostliny a jejich zakořenělé řízkovance, dále pro dospělé pokojové květiny okrasné listem a pro konifery i okrasné keře v období aktivního růstu (jaro).
b) pro kyselomilné rostliny azalky, rododendrony, vřesy a vřesovce, kanad. borůvky. Dále pro mladé lesní jehličnaté a listnaté dřeviny (smrk, borovice, modřín, dub a další)
c) pro všechny druhy okrasných trávníků
d) výborných výsledků dosahnete při aplikaci na mladou sadbu zelenin. Hnojivo lze doporučit na salát, špenát, zelí, kapustu, kedluben, mangold, čekanku, brokolici, čínské zelí a ostatní listové a brukovité zeleniny.

živiny obsažené v hnojivu jsou snadno přijatelnou výživou i při aplikaci dle návodu postačující 0,5 až 2g hnojiva pro přípravu 1 litru hnojivého roztoku.

Doporučené dávkování na 1 litr vody:
Dávka pro mladé rostliny 0,5 g
Pravidelná dávka 1g
Regenerační startovací dávka 2g

Regenerační dávku lze použít na déle nehnojené rostliny nebo 1 x za 14 dní. Pravidelnou dávkou můžete přihnojovat až 2x týdně. Pro mladé rostliny telenin a řízkovance používejte pouze nižší koncentraci 0,5 g na 1 litr.
Výrobce doporučuje používat hnojivo pro zálivku. Rostliny hnojené kvalitní kondiciační výživou BIOM jsou v dobrém zdravotním stavu a mají vyšší odolnost proti chorobám. Kvalitní výživou ušetříte finanční prostředky za pesticidní postřiky. Výrobce doporučuje kombinaci s pomocnými půdnimi nebo listovými látkami BIOM.
Každé hnojivo obsahuje Klibrovanou dávkovací pomůcku pro odměření doporučených dávek do 1 litru nebo 10 litrů.

Pokyny pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci:
Výstrašné symboly O, X Dotek hořlavým materiálem může způsobit požár (R8). Dráždí oči, dýchací orgány a kůži (R36/37/38). Škodlivý zdraví při požití (R22) Zamezte styku s kůži a očima(S24/25). Při zasažení očí okamžitě vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc (S26). Používejte vhodný ochranný oděv, ochranné rukavice a ochranné brýle nebo obličejový štít. Uchovávejte mimo dosah dětí (S2). Chraňte před teplem (S15). Uchovávejte mimo dosah hořlavých materialů (S17). Nevdechujte prach (S22). Při styku s kůži okamžitě omyjte velkým množstvím vody.